tiistai 18. lokakuuta 2016

Valmistautumista kurpitsajuhlaan

Moi,

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, järjestämme Halloween-kemut tulevana viikonloppuna. Toissa viikolla kävin hankkimassa juhlia varten kurpitsoja Tuusulassa sijaitsevasta Koiramäen Pajutallista. Juhlia odotellessa kurpitsat ovat koristaneet meidän kotia ja tuoneet syksyn tunnelmaa sisälle. Juhliin ajattelimme kaivertaa osan kurpitsoista Jack O'Lantern -lyhdyiksi ja loput koristelemme mustilla raidoilla tai pilkuilla. Lopputuloksesta laitan kuvia ensi viikolla!


 

Tällä kertaa kuitenkin kuvituksena Koiramäen Pajutallilta räpsimiäni kuvia. Pajutallin pihalla vallitsi ihana syksyinen tunnelma lokakuisessa ilta-auringossa. Laatikot notkuivat erivärisiä ja -kokoisia kurpitsoja. Koleasta säästä johtuen kurpitsat olivat tarjouksessa puoleen hintaan, joten innostuinkin ostelemaan useamman kurpitsan kotiinviemisiksi!



Pihapiirissä on myös tunnelmallisia aittoja, joissa oli jo myynnissä jouluaiheisia koristeita ja lahjatavaroita. Yhdessä rakennuksessa on idyllinen kahvila sisustuspuodin yhteydessä. Suosittelen piipahtamaan paikan päällä! Täällä, jos missä pääsee tunnelmoimaan syksyä ja lähestyvää joulua.


Koiramäen Pajutalli
Forsteninkuja 10 as 1
04360 Tuusula

Aukioloajat:
Ti - Pe 11-19
La - Su 10-18
Ma suljettu


- E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti